El Nou Repte del SUMAT…HA COMENÇAT!!!

Ahir, els i les joves del Suma’t, van iniciar el Graduat en Educació Secundària (GES) a distància. EMFO ha iniciat la travessia en línia com a centre adscrit de l’Institut Obert de Catalunya (IOC).
El nou curs escolar, no només es veu revoltat als instituts convencionals sinó també, entre nosaltres per la novetat que representa pels i les joves Suma’t, estudiar a distància; sense llibres, gomes, llapissos o sense clases magistrals.
Ara molts d’ells ja no només estudien, sinó que també treballen!! El repte és prou notable com per fer-se fins i tot feixuc. Així, disculpeu-nos si en algun moment fem una mica de xivarri …
Per l’ocasió un vídeo crític i analític de Ken Robinson sobre la relació entre el mercat laboral, el sistema educatiu i les irracionalitats d’aquests. L’entremat de la tesi principal de l’autor està molt relacionada amb el paper que podria/hauria de tenir la creativitat en l’itinerari tant acadèmic com laboral de cada persona.
Per veure el vídeo, el teniu penjat a: F:\_COMPARTIR\TIC\Ken Robinson changing Paradigms (spanish)    (preneu-vos el vostre temps. Val molt la pena)

Gràcies Neus per compartir amb tots nosaltres!


There is no ads to display, Please add some