🔐 Les contrasenyes: les grans oblidades després de les vacances. 🧐 Solucions pràctiques per aplicar abans de marxar de vacances

Hola! 

Les vacances són per desconnectar, gaudir, relacionar-se… I després de tanta relaxació, quan tornem a la feina… 😱 ens estressem perquè no recordem les contrasenyes! I comencem a trucar i a enviar incidències de forma insistent a en Pol o al SEF. 

I abans no les comenceu, tenim 3solucions molt fàcils, que podeu aplicar avui mateix, perquè tingueu les contrasenyes a mà des del dia que us reincorporeu i evitar aquest pic d’estrès:

  1. Solució + cibersegura: apunteu-vos les contrasenyes al ‘Notes’ del vostre mòbil personal. Per l’Àlex i en Pol, els experts en ciberseguretat d’EMFO, aquesta és l’acció més segura, ja que per accedir al vostre mòbil necessiteu un PIN.
  2. Anoteu-les a l’última pàgina de la vostra llibreta
  3. Guardeu-les escrites en un Word a l’escriptori de l’ordinador; i només caldrà que us apunteu la contrasenya d’accés al Windows.

😅 Segur que ho teniu clar però… no guardeu el Notes o el Word amb el títol de ‘contrasenyes’, ‘claus’, ‘contrasenya Windows’… 

❗ Eviteu els post-its perquè fàcilment es perden. No confieu en la memòria…les vacances son traïdores i ho sabeu 😬 

I amb aquests consells d’en Pol i de l’Àlex, de ben segur que aquest any no hi haurà cap incidència relacionada amb la contrasenya de Windows o de cap altra aplicació. 

Ara sí, que tingueu molt bones vacances! 

Recordeu les vostres contrasenyes. Elles mai ens abandonen, som nosaltres que les oblidem. ‘


There is no ads to display, Please add some