Parejas orientadoras para la búsqueda activa de empleo


La iniciativa consisteix en què una persona del grup genèric que està treballant s’ofereix per ajudar a una altra persona del grup que es troba sense feina i que demana ajuda per millorar la recerca.

L’assignació de parelles la canalitzen les moderadores en funció de criteris diversos (tenir un mateix perfil laboral, etc.). Les “mitges taronges” es posen en contacte via @ i comencen a “treballar” establint elles mateixes la manera i continguts per aplicar millores.

La iniciativa porta molt poc temps funcionant i ja s’estan veient resultats (jo he sigut la privilegiada en què la primera inserció ha sigut la meva mitja taronja i fins i tot em volen fer una entrevista per sortir en un blog d’orientació ).

Enviat per Isabel. Gràcies Isabel!!!

M’agradaria compartir la iniciativa amb vosaltres per si a algú li interessa oferir-se com a parella orientadora ja que cal gent perquè han demanat ajuda molts desempleats! Penseu que la gent que les parelles que us assignen són un repte perquè acostumen a ser alts perfils competencials i alts nivells de qualificació, tot un repte per nosaltres! La filosofia és de col.laboració mútua perquè podem aprendre molt també de les parelles i fer bons contactes, perquè ja sabeu els temps que vivim….avui estem aquí i demà a la cua del SOC!! Us deixo l’enllaç per si a algú li interessa. Només cal que us presenteu en el grup (a través del Linkedin haver sol.licitat prèviament l’admissió en el grup ), indicar que s’està treballant i explicar què es pot aportar.
Enllaços:

http://www.linkedin.com/groups?gid=4555407&_mSplash=1
http://www.linkedin.com/groups/Parejas-voluntarias-online-b%C3%BAsqueda-empleo-4406937.S.132806249?qid=870a6213-3f1d-4bf6-82cf-fda2816242ae&trk=group_most_popular-0-b-ttl&goback=.gmp_4406937

Enviat per Isabel. Gràcies Isabel!!!


There is no ads to display, Please add some