Pròrroga de les restriccions a partir 25 de gener

El PROCICAT ha decidit allargar 14 dies més i, per tant, continuen amb vigència fins dilluns 8 de febrer a les 0.00 hores, les mesures per intentar continuar frenant la situació epidemiològica que es viu a Catalunya. Aquesta nova pròrroga entraria en vigor a partir de dilluns, 25 de gener. Les mesures són les mateixes que estan en vigor des del passat 7 de gener.

MESURES PRORROGADES EN MOBILITAT PERSONAL: Es continuarà limitant al perímetre municipal durant tota la setmana, amb les mateixes excepcions que per a l’entrada i la sortida de Catalunya, si bé es continuarà permetent la realització d’activitats físiques i esportives individuals entre municipis limítrofs. 

Aquí podeu descarregar el certificat autoresponsable en PDF sense límit de data; aquí tots els certificats autoresponsables disponibles, i aquí l’App de ConfinApp. Respecte l’aplicació, aquesta guarda les dades del ciutadà i només cal modificar la data.

Podeu consultar la nota de premsa aquí.

PD: Adjuntem la infografia amb les mesures que s’han prorrogat per 14 dies més, i que es van començar a aplicar el 7 de gener.


There is no ads to display, Please add some