Actualització sobre el SEPE

INFORMACIÓ IMPORTANT PELS USUARIS AFECTATS: Els terminis de sol·licitud de les prestacions s'amplien en tants dies com estiguin fora de servei les aplicacions. En cap cas, aquesta situació afecta els drets dels sol·licitants de prestacions.

De la mateixa manera, no cal renovar la demanda d'ocupació. Es renovarà automàticament o es podrà renovar un cop restablert el servei sense pèrdua de drets.

Com sabeu, el SEPE està sent objecte d'un incident de seguretat durant el qual s'ha vist afectada la disponibilitat dels seus sistemes d'informació i comunicacions. Les primeres actuacions urgents efectuades s'han produït amb la major celeritat possible i amb l'objectiu principal de contenir l'incident, aïllar i, per tant, mitigar el seu impacte en els sistemes de l'SEPE.

Actualment s'està treballant amb l'objectiu de restaurar els serveis prioritaris com més aviat millor, entre els quals es troba el portal de el Servei Públic d'Ocupació Estatal i després de mica en mica resta de serveis a l'ciutadà, empreses, oficines de prestacions i ocupació.

There is no ads to display, Please add some