CI: El PIVEM evoluciona i es transforma en els Plans Municipals d’Ocupació

Enguany, el Pla d’Inserció Via Econòmica de Mollet (PIVEM) ha fet 20 anys! Aquest projecte municipal, creat per l’Ajuntament de Mollet del Vallès, va néixer amb l’objectiu de promoure la contractació de persones residents a Mollet amb el valor afegit de promoure el seu desenvolupament social i aconseguir el seu retorn al mercat de treball.

L’evolució al llarg dels anys d’aquest projecte, ha portat a l’Ajuntament de Mollet a apostar d’una forma decidida pel foment de les oportunitats a les persones amb pocs recursos i amb més rics d’exclusió social de Mollet. Per aconseguir-ho, transforma el projecte i contractarà a persones de Mollet exclusivament a través de recursos municipals per desenvolupar tasques d’interès per la ciutat.

És per tot això, que a partir d’avui, el Pla Inserció Via Econòmica Mollet canvia de nom, i s’anomenarà Plans d’Ocupació Municipals. Aquest canvi no és fortuït, sinó que ara reflecteix exactament què és el projecte, adequant-se millor als serveis que ofereix.

A partir d’ara, degut a aquesta oportunitat de millora, no s’oferiran serveis a la carta a empreses externes; sinó que el projecte serà un servei finançat 100% per l’Ajuntament de Mollet del Vallès de creació d’ocupació.

Com a millora laboral, els Plans d’Ocupació Municipals oferiran contractacions de persones residents de Mollet a jornada completa per un mínim de 6 mesos amb l’objectiu de crear ocupació de més qualitat.

I durant tot aquest temps, els Plans Municipals d’Ocupació rebran formació i tutorització per part de l’equip de l’empresa municipal d’EMFO amb l’objectiu de retornar al món laboral.

Aprofitem per avançar-vos els correus electrònics de l’equip dels Plans d’Ocupació Municipals, la Conchi i la Infanti. Us els adjuntem per tal que els actualitzeu a Contactes del Gmail o l’Outlook:

gestio.pivem@emfo.cat –> pom.gestio@emfo.cat

emfopivem@emfomollet.cat –> pom.mollet@emfomollet.cat

Gràcies a l’equip del projecte municipal del PIVEM per tota la feina feta fins ara. I endavant amb la nova oportunitat que ens brinden els Plans Municipals d’Ocupació!

PD: Si voleu conèixer tots els serveis que oferia el PIVEM, cliqueu aquí.


There is no ads to display, Please add some