Procicat: mesures aplicables del 3 al 8 de maig (ambdós inclosos)

Es prorroguen les mesures, a excepció de petites modificacions en el sector de l’esport, parcs i jardins. Consulta aquí la infografia amb les mesures aplicables fins al 8 de maig.

A destacar que bars i restaurants ja podran servir sopars la nit del diumenge dia 9 de maig fins a les 23.00 tant a interiors com a exteriors i amb els límits d’aforament actuals.

Els parcs infantils de titularitat pública no hauran de tancar a les 8 del vespre. L’hora de tancament, doncs, la tornaran a decidir els municipis.  També podran obrir, per primera vegada des de l’estiu, els parcs i fires d’atraccions, amb un aforament del 30%. I des de dilluns passat, a més, no hi ha límit de bombolles en les reunions socials, que, de tota manera, mantenen el límit de sis persones màxim. També s’han recuperat les classes 100% presencials al batxillerat i els cicles formatius.

Els canvis més importants arriben a partir del diumenge 9, quan la desescalada començarà a fer noves passes segons la consellera de Salut, Alba Vergés.


There is no ads to display, Please add some