El repte de les Xarxes socials!

Bon dia equip!

Avui us llencem un repte relacionat amb les Xarxes socials d’EMFO. Ens hem proposat en 1 mes… duplicar el nombre de seguidors a les nostres xarxes socials!

I com ho aconseguirem? Amb la vostra participació en aquest repte d’una forma molt activa! Esteu preparats???!!!

Què us proposem?

Que ens envieu a mi i en Joel, pel canal que vulgueu, contactes d’empreses, persones i/o empreses col·laboradores d’EMFO (entitats, institucions, organitzacions, proveïdors, formadors, emprenedors,…) i de ciutadans.

Exactament necessitem l’enllaç de la seva pàgina web (si en tenen) i l’usuari o usuaris que utilitzen a les xarxes socials.

És important que ens passeu vosaltres l’usuari de les xarxes socials o la web de l’empresa. Així no ens equivoquem!

Com us organitzareu per participar-hi?

Per facilitar al màxim que ens feu arribar contactes, ens ho podeu fer arribar individualment per on us vagi millor: 3CX, Hangout, Whatsapp Bruna o Joel, correu electrònic…

Per saber de quin equip formeu part, mireu l’organigrama que us adjuntem aquí.

Què aconseguiu amb cada contacte enviat?

1 contacte = 1 punt. Els punts s’aniran sumant a un dels quatre equips que hem creat. Per no repetir-vos com l’all i evitar que ens envieu el mateix contacte molts cops, la comunicació i la col·laboració entre els membres de cada equip seran essencials per sumar el màxim de punts!!!

Què farem amb aquests usuaris de XXSS que ens envieu?

Tots els usuaris que ens passeu, els buscarem i els seguirem a les xarxes socials per augmentar la xarxa de contactes dels perfils digitals d’EMFO i del MolletHub.

Tinguem en compte que tota persona o empresa seguidora d’EMFO a les xarxes socials, pot ser prescriptora dels nostres serveis. I el més important,  pot ajudar-nos a difondre els nostres serveis actuant d’altaveu.

Com ho farem?

1er. El repte comença dijous 6 de maig i finalitza el 2 de juny a les 18.30h.

2on. Cada contacte que ens envieu, us donarà un punt que se sumarà a l’Emfòmetre. L’Emfòmetre el publicarem cada divendres a les 13h a l’Emfobloc. I el divendres 4 de juny publicarem el resultat final! A veure quin equip haurà aportat més contactes…;-)

3er. Si l’empresa que ens heu enviat ja la tenim com a contacte a tots els perfils de les XXSS, no sumareu cap punt.

4rt. Si l’empresa té 4 xarxes socials, només se sumarà només 1 punt; no 1 per cada xarxa social on estigui present.

5è. Si dos o més equips coincidiu amb el nom d’alguna empresa o ciutadà, tot hi guanyareu. Tots dos equips sumareu el punt si compleixi els requisits del repte: nom i usuari xarxes socials, i pàgina web si en té.

El que és important és sumar, no restar!

La participació és lliure, però quants més contactes aconseguim i més diversos, més gran es farà el nostre altaveu! I per tant, més incrementem les possibilitats d’arribar als nostres usuaris a nivell digital.


There is no ads to display, Please add some