Mapes formatius de Mollet i del Vallès Oriental

Us adjuntem dos mapes formatius que poden ser d’interès per saber quines formacions professionalitzadores i les famílies professionals que s’imparteixen a Mollet, i a d’altres municipis del Vallès Oriental. És una eina que ens servirà per orientar millor als ciutadans, però també a on podem cercar perfils per cobrir ofertes de feina, entre altres.

NOTA SOBRE COM ACCEDIR ALS MAPES: La interacció amb els mapes es fa des de la part de dalt a mà esquerra. Hi ha una pestanya que és un quadrat de color verd. Clicant a sobre, obre un menú amb les opcions llegenda i fons. A l’apartat llegenda, es podrà interactuar amb el mapa clicant a l’ull. D’aquesta manera podrem visualitzar només la informació que volem.

Mapa d’oferta formativa al Vallès Oriental:

https://www.instamaps.cat/instavisor/c964f37a0e5af5f247e41c04f4fe25c3/Oferta_formativa_del_Valles_Oriental.html

Aquest mapa és un recull de l’oferta formativa que hi ha a la comarca: cicles FP, PFI, escoles d’adults, itineraris formatius específics i altres estudis. Cada punt assenyala el centre on es pot cursar l’estudi desitjat.

Mapa famílies professionals al Vallès Oriental:

https://www.instamaps.cat/instavisor/65fd2b7a346853acf7532465809997ff/Oferta_families_professionals_al_Valles_Oriental.html

Aquest mapa recull la distribució de les famílies professionals que s’imparteixen a la comarca. No vol dir que siguin formacions que s’imparteixen actualment només, ja que estem recollint també les aules homologades.


There is no ads to display, Please add some