Apunta’t a la primera sessió de treball col.laboratiu de l’equip d’EMFO

És un espai de participació voluntari de reflexió. El formulari d’inscripció està obert fins el 28 de juny a les 12h.

A EMFO ens agrada escoltar i recollir les propostes que ens feu arribar, però el que ens satisfà més és portar-les a terme. I si hi pot participar tot l’equip, encara millor! 

Justament, una de les demandes que ens vau fer arribar aquest any va ser obrir espais de participació on poder reflexionar, compartir, aprendre i generar coneixement. Per tal de poder-la realitzar, hem pensat la següent acció voluntària: prenent com a eix central els canvis en relació a l’ocupació i el mercat de treball provocats per la pandèmia, organitzarem una sessió de treball per reflexionar de forma col·lectiva eines i estratègies per millorar la nostra actuació com a servei local d’ocupació de Mollet del Vallès. 

La sessió de treball serà pràctica i dinàmica; i es durà a terme un dia del mes de juliol en horari de 14.30 a 16.30h. Si hi voleu participar, us heu d’inscriure en aquest enllaç. Les inscripcions les tancarem el dilluns 28 de juny a les 12h. Un cop sapiguem el nombre d’inscrits, crearem els grups de treball i us enviarem la convocatòria per grups juntament amb material per llegir o escoltar abans de la sessió.
Esperem que la proposta us motivi i ens ajudi a agafar empenta pel setembre!

Som-hi!


There is no ads to display, Please add some