Previsió de cursos de català

INFORMACIÓ PROVISIONAL. Us avanço informació dels cursos de català perquè la tingueu. Ens l’han facilitat des del Servei Local de Català de Mollet.

CURS SIM (Secretaria d’Immigració)
Des de la Secretaria d’Immigració han assignat un curs bàsic 1 extraordinari a Mollet. Per tant, totes aquelles persones alfabetitzades que necessitin fer un curs bàsic 1 presencial i que el puguin fer en horari intensiu, doneu-los el telèfon 93 570 1992 perquè a partir del dia 6 de setembre truquin al SL de Català de Mollet i els puguin donar dia i hora per anar a fer la inscripció presencial.
En principi la proposta de calendari és la següent (provisional): 

Informació actualitzada a 3/09/2021:
Calendari del curs bàsic 1 SIM MolletCurs Bàsic 1- Mollet
Inici: 4 d’octubre 
Fi: 10 de novembre

Horari: 3 dies a la setmana, de 9 a 12 h Espai: CC L’Era, c. Miguel de Cervantes, 19-23  Inscripcions per a aquest curs (les gestionarem del 6 al 15 de setembre) Derivacions al telèfon de contacte: 93 570 1992 (Servei de Català)


Horari: 3 dies a la setmana, de 9 a 12 h o de 9.30 h a 12.30 h  El calendari i l’horari dependran de la disponibilitat d’aula (pendent de confirmar).

CURSOS SOC (Servei Públic d’Ocupació de Catalunya) Respecte als cursos del SOC, s’han assignat tres cursos a Mollet: bàsic 1, bàsic 2 i bàsic 3, de setembre a desembre en modalitat semivirtual  (50% en línia, 50% virtualment). Si sabeu d’algú amb aquest perfil, deriveu-lo a l’Oficina del SOC de Mollet  perquè sense la derivació de l’Oficina del SOC de Mollet no els poden inscriure. En tres mesos els alumnes poden aconseguir el certificat A2Els cursos començaran el 29 de setembre. Es poden fer des de casa mateix.

CURSOS GENERALS (pot haver-hi algun canvi)

La inscripció per a nous alumnes comença el dia 13 de setembre i s’ha de fer a través del web https://www.cpnl.cat/cursos-de-catala/inscripcio/

Tots els cursos els podeu consultar al web https://www.cpnl.cat/troba-el-teu-curs-de-catala/

Procés d’inscripció
Matrícula preferent: del 6 al 10/9 (alumnes que han fet un curs durant el 2020-2021)
Matrícula general: del 13 al 15/9 (nous alumnes)
L’alumnat ha de formalitzar la inscripció al web cpnl.cat/inscripcio
Si cal fer una prova de nivell, cal sol·licitar-la a través del web www.cpnl.cat 
 de l’1 al 15/9cpnl.cat/nivell


There is no ads to display, Please add some