Servei d’Assessorament Lingüístic del Servei Local de Català de Mollet

Us compartim informació sobre un nou servei que ofereixen al Servei Local de Català de Mollet per tal que en pugueu informar a persones emprenedores, empreses i a qui sigui d’interès:

Qui som?
Som un equip de tècnics lingüístics que treballem al Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL). Amb els nostres serveis et volem ajudar a incrementar la presència i millorar la qualitat del català a la teva organització. Posem a la teva disposició el Servei d’Assessorament Lingüístic (SAL).

Què és el SAL?
El Servei d’Assessorament Lingüístic (SAL) garanteix la qualitat de les comunicacions i afavoreix la progressiva autonomia lingüística dels usuaris. Format per un equip de tècnics altament qualificats, assessora amb un mètode de revisió propi i una atenció personalitzada.

Què fem?
Corregim i traduïm textos i els tornem amb recomanacions per millorar-ne la redacció; entrenem lingüísticament, oferint un acompanyament personalitzat, per millorar la qualitat de les comunicacions, amb formació a mida o amb sessions formatives puntuals, segons les necessitats de l’empresa, i informem de les eines més adequades per resoldre dubtes lingüístics. 

Catàleg de serveis

Per aconseguir una qualitat adequada en llengua catalana que, sens dubte, suposarà un valor afegit en la vostra activitat empresarial.

On som?

Si voleu publicar textos de qualitat i redactar amb seguretat no dubteu de posar-vos en contacte amb nosaltres. Us oferim un assessorament que de ben segur us ajudarà a tenir una comunicació més eficaç i, per tant, una millor projecció al mercat.


There is no ads to display, Please add some