Tens LinkedIn i el vols potenciar? Doncs aquí tens una oportunitat formativa per aconseguir-ho

El proper mes d’octubre, els dijous 21 i 28 d’octubre de 18 a 21h, s’impartirà una formació online sobre com potenciar el perfil de LinkedIn. Celia Hil, consultora i conferenciant, ens donarà les eines per crear-lo i potenciar-lo, i per aprendre a gestionar els contactes i crear una identitat digital professional. Si teniu interès en participar-hi, comenteu-ho a la vostra responsable en cas que coincideixi amb les tardes que treballeu presencialment. I si no és el cas, també ens ho podeu comunicar per tal de compartir coneixement 😉 Us podeu inscriure aquí.

Consulta aquí totes les activitats que estan previstes realitzar al Mollet Hub presencialment o en format en línia per a persones emprenedores empreses, i també les organitzades en col·laboració amb la regidoria de Joventut de Mollet i NiuEduca.

TENS INQUIETUDS FORMATIVES?

Si poguessis escollir una formació per fomentar les competències digitals, quina ens proposaries? Només et demanem que pensis una proposta transversal, tenint en compte tot l’equip d’EMFO. T’animes? Pots escriure les teves propostes aquí!


There is no ads to display, Please add some