Tingues a mà els cursos de FOAP previstos

Com sabeu, des d’EMFO s’han sol·licitat al Servei d’Ocupació de Catalunya diferents accions de formació d’oferta adreçades prioritàriament a persones treballadores desocupades durant 2021 i 2022Aquí podreu consultar els cursos sol·licitats i que estan pendents d’atorgament. També en teniu una còpia a Atenció inicial de cada centre per poder-los tenir a mà quan n’informeu als usuaris interessats. I a la pàgina web trobareu la informació específica de cada curs.

Recordeu que tots els usuaris interessats en aquests cursos formatius, s’han d’inscriure a les sessions informatives que ofereix l’equip de formació d’EMFO diversos dies a la setmana.

On heu d’inscriure les persones interessades?

Heu de cercar a l’aplicatiu SPIN l’Acció Sessions informatives FOAP 21-22 i inscriure l’interessat com a ALTA, no com a Sol·licitant. Tal i com ens va explicar l’Esther Alcaraz en un correu: “L’aplicatiu SPIN té un sistema de comptadors automàtics que compta les altes i quan arriba al màxim ja no us deixa inscriure a més persones, però si els poseu com Sol·licitants no funciona”.

Us n’adjuntem la imatge perquè els pugueu visualitzar més ràpidament:


There is no ads to display, Please add some