Nova actualització de l’App d’EMFO

Us informem que hem publicat una nova actualització de l’aplicació per a mòbils d’EMFO per tal que en pugueu informar als usuaris que tenen la versió antiga o pels nous usuaris que se la descarreguin.

Aquesta nova versió té les mateixes funcionalitats que l’anterior, però se n’ha actualitzat la imatge com podreu comprovar. Com a novetat podem destacar que s’ha afegit l’accés a Notificacions per tal que els usuaris puguin fer seguiment de les ofertes on s’inscriuen, canviar contrasenya… I a l’apartat de Contacte hi trobareu les pàgines web d’EMFO i del Mollet Hub, les adreces dels diferents centres, el número de WhatsApp i les xarxes socials, entre altres.

Us facilitem els enllaços per poder accedir a les botigues d’Android i Ios i descarregar-vos-la. Us animem a provar-la per tal que pugueu explicar a l’usuari com funciona i tots els serveis als quals podrà accedir. El testeig és la millor escola:

Android

IOs

En aquests moments estan coexistint les dues versions de l’aplicació mòbil d’EMFO. L’objectiu és que si un usuari clica la versió desactualitzada, li apareixerà un missatge amb un enllaç que el portarà a la nova versió.


There is no ads to display, Please add some