Avanç Enquestes // Què en sabem?…

HOLA! A finals de novembre ens preguntàvem: 

“Un usuari content és un client fidel. Però, com ho podem mesurar?”

Per poder donar-hi resposta vam iniciar una enquesta telefònica molt breu i diària a usuaris que havien estat atesos presencialment en els diferents serveis d’EMFO. 

I…està funcionant?

Estem molt contents perquè ja n’hem realitzat moltes i a més, estem obtenint moltes respostes que ens ajudaran a mesurar aquest grau de satisfacció. 
A més, hem decidit afegir una tercera pregunta: “a qui ens recomanarien”, per saber amb qui pensen quan afirmen que ens recomanarien. 

I… quan en sabrem els primers resultats?

Tot i que sabem que esteu pendents de conèixer què és el que més valoren els usuaris d’EMFO del servei rebut i el seu grau de satisfacció, esperarem a sumar alguna enquesta més per completar la fotografia. I aquests us els compartirem quan s’hagi incorporat el nou equip d’EMFO a mitjans de gener. Així, tots iniciem l’any amb informació acabada de sortir del forn sobre els nostres usuaris!!!

Per tant, la setmana del 15 de gener us compartirem a l’Emfobloc la informació recollida fins ara sobre què és el que més valoren els usuaris dels serveis d’EMFO i el seu grau de satisfacció. 

I alguna novetat més!

Aprofitem per avançar-vos que passat el 15 de gener, activarem una novetat per conèixer millor els nostres usuaris i per tant, incrementar les possibilitats de saber com arribar a ciutadans que encara no han vingut mai a EMFO.

Per anar fent boca…un enigma…

I a veure qui endevina quantes enquestes portem realitzades a 30 de desembre? TIC TAC TIC TAC!

“Escoltar als usuaris i posar en valor la seva opinió és posar-los al centre de les nostres accions. Un usuari content és un client fidel.”


There is no ads to display, Please add some