ENQUESTES 3 // Descobreix cap a on caminem!

Ja farà 4 mesos que estem realitzant enquestes amb l’objectiu de conèixer què és el que més valora el ciutadà del servei rebut a EMFO per millorar-lo dia a dia. I les dades recollides ens mostren que estem CAMINANT JUNTS cap a la direcció que volem, sempre transmetent els valors d’EMFO, i des de tots els serveis. I així ens ho demostren els resultats de les enquestes i les aportacions que recollim dels ciutadans.

Ara fa poc més d’un mes us vam compartir els últims resultats de les enquestes telefòniques. Aquesta vegada, com a NOVETAT, també us inclourem els resultats de les enquestes enviades a través de l’aplicatiu SPIN. Aquestes s’envien de forma automàtica a tots els ciutadans i empreses atesos presencialment.

I NOVAMENT US HEM DE FELICITAR!

Per què? PRIMER, perquè em arribat a la xifra de les 548 enquestes telefòniques realitzades (a 16/03/2022). N’hem sumat 313 més en un mes i escaig. Aquí hem d’agrair la tasca diària de la Sonia, que amb la seva perseverança cada dia realitza les trucades als ciutadans.

I SEGON, perquè els resultats recollits entre febrer i març, es mantenen:

8 de cada 10 usuaris han valorat el servei rebut per part de l’equip d’EMFO com a excel.lent! És a dir, ens han valorat amb un 9 o un 10!

I el 99,1% dels enquestats recomanarien el servei. Un total de 5 ciutadans han decidit no recomanar el servei perquè no han obtingut el que cercaven (trobar una feina, entrar en un curs,…). A tots 5 se’ls ha contactat des del servei corresponent per conèixer la seva demanda i tenir en compte la seva proposta de millora, en cas que n’hagin aportat.

En la següent imatge podeu veure els resultats compartits de forma més ràpida i visual.

ENQUESTES SPIN

La satisfacció dels usuaris que responen les enquestes online és superior: 9,53 punts de mitjana! FELICITATS A TOT L’EQUIP D’EMFO!

Aquí podeu veure les valoracions totals de les 83 enquestes respostes online:

El 100% dels enquestats online recomanarien el servei. Una persona de les 83 no ha respost.

I en tercer lloc, com que l’enquesta online els permet escriure què és el que més valoren del servei rebut, us adjunto algunes frases literals que han compartit:

  • La atención personalizada, rápida y cercana. Como emprendedores necesitamos recibir esa confianza y seguir idas, ya que veníamos con muchos tensores e incertidumbres. El acompañamiento en este sentido, es un estímulo a continuar. Muchas gracias
  • Estoy muy contento i seguro que lo recomiendo
  • La calidesa i professionalitat dels treballadors
  • Informació pràctica i resumida, bona explicació
  • La personalización y preocupación por el seguimiento
  • L’escolta, l’ajuda ràpida i professional, i la comprensió i el bon assessorament
  • L’atencio i preocupació dels treballadors i la informació rebuda
  • La atención personalizada y el seguimiento que te hacen!
  • Interés, apertura, y escucha para poder expresar el proyecto que deseo ofrecer a la comunidad. Me siento feliz de haber encontrado vuestros servicios que son fundamentales para que esto sea posible

Per últim, comentar-vos que 3 de cada 10 usuaris han respost l’enquesta online. En xifres: han respost l’enquesta 83 persones de les 283 enquestes enviades de forma automàtica. Tot i semblar una dada baixa, cercant comparatives per internet, la mitjana sol estar en un 10/15% de recollida de respostes. Per tant és tot un èxit!

Us animem a continuar CAMINANT JUNTS cada dia! Som-hi!


There is no ads to display, Please add some