Dimarts 31 de maig torna la Fira de les cooperatives escolars!

Després de 2 anys de no poder-se celebrar degut a la pandèmia de la Covid-19, dimarts de la setmana que ve es torna a celebrar la Fira de les cooperatives escolars. Més de 280 alumnes de 5è de primària de 6 escoles de Mollet han estat treballant algunes de les competències emprenedores (esforç, autonomia, responsabilitat…).

Per treballar-les se simula la creació, organització, gestió i tancament d’una cooperativa escolar de la qual formen part els alumnes de participants. L’alumnat produeix els seus propis productes i els posen a la venda coincidint amb el mercat setmanal de Mollet.

Els trobareu entre les 9:30 i les 12:30 a l’encreuament de la Rambla Balmes i la Rambla Pompeu Fabra. Just davant de l’IES Aiguaviva.

Les 6 escoles que hi participen son: el Col·legi Lestonnac, l’Agrupació Escolar Anselm Clavé, el Centre d’Estudis Mollet, l’Escola Sant Gervasi, l’Escola Montseny i l’Escola el Bosc.

Si voleu fer-vos una idea dels productes que hi trobareu, escolteu les falques que han gravat per promocionar la fira! Feu clic al següent post; se’n van gravar 8 en total.


There is no ads to display, Please add some