EMFOSummer’2022

–> Si heu fet clic a la imatge, és que us pica la curiositat per saber de què va aquest nou espai…. Molt ben fet!

EMFOHolidays’ consisteix en compartir fotos dels llocs, països, espais…que hagueu visitat aquest estiu. I per fer-ho més participatiu, necessitem la vostra col·laboració.

En què consisteix EMFOHoliday’s?

Cada setmana publicarem fotos a l’EMFOBloc i es tracta que endevineu de qui és la foto o fotos que ens han fet arribar, i el lloc o país on es van fer. Podeu fer tants comentaris com vulgueu al post publicat, sempre amb l’objectiu d’endevinar el país, ciutat, ubicació… compartit. Cada dilluns publicarem noves imatges i els divendres a les 14.30h desvetllarem el destí.

Si hi ha un alt volum de participació, en el cas que algun destí es repeteixi, agruparem les imatges en el mateix post. Si ho fem així, us avisarem!

Com pots participar-hi?

Tothom qui vulgui compartir una destinació de vacances, un lloc que hagi visitat aquest estiu,…cal que enviï una foto a info@emfo.cat abans d’aquest divendres 9 de setembre. Per l’equip que s’hagi incorporat al llarg de la setmana del 5 de setembre, ens les pots fer arribar fins el dijous 15 de setembre.

Quan es publicarà el primer post?

El dilluns 12 de setembre iniciarem la publicació dels posts. I el següent dilluns, publicarem una nova imatge i un nou enigma.

Tindreu fins el divendres de la mateixa setmana per provar d’endevinar el destí o lloc fotografiat que s’hagi compartit aquella setmana. I així, fins que acabem les fotos.

Així allargarem una mica més l’estiu i al mateix temps ens coneixerem una mica més 😉

Som-hi!


There is no ads to display, Please add some