EMFÒRIA // Avui tenim novetats del càsting! Esteu preparats?

Avui sí que ha arribat el dia! I això no és un fake. Com us vam avançar abans de fer vacances, el mes de setembre arribaria el càsting d’EMFÒRIA.

Estem molt contents perquè tenim 4 veus candidates a ser la VEU d’EMFO. Moltes gràcies als 4 participants per atrevir-se i enviar-nos les gravacions de diferents àudios. Tant sols per això, tots 4 sou mereixedors de ser la VEU!

Recordem que a l’equip d’EMFO se’ns valora per la proximitat que transmetem, per l’empatia, la capacitat d’escolta, la paciència… però també pel dinamisme, la professionalitat, l’eficiència i les solucions ràpides que aportem a les demandes dels clients (ciutadans i empreses). I és per això, que la centraleta també cal que transmeti aquests valors.

…Però no només tenim centraleta…També ens cal gravar falques de ràdio o àudios per finals pel “Posa’t les piles”,… Tot això seria molta feina per una sola veu…

A més, les 4 veus presentades son molt diferents entre elles. Cada una per separat transmet uns valors d’EMFO. Però juntes, sumen! I molt!

Sabeu per on anem oi? 😉

Sobre el càsting

Per tot el que us hem explicat, i per les ganes que hi han posat per participar-hi. Després de donar-hi voltes i valorar les propostes d’àudio que ens han fet arribar, s’ha decidit que les 4 veus son guanyadores de l’EMFÒRIA! I segur que voleu saber qui son oi? Per això heu arribat fins aquí!

Felicitats Judith, Miriam, Àlex i Cintia perquè tots 4 sou les VEUS d’EMFO!

Com a mostra, un botó!

Per tal que ho pugueu comprovar vosaltres mateixos, ens han preparat dues falques de ràdio que podeu escoltar a continuació:

Falca 1: https://bloc.emfo.com/wp-content/uploads/2022/09/FALCA-1.aac

Falca 2: https://bloc.emfo.com/wp-content/uploads/2022/09/FALCA-2.aac

I aquí, els podeu escoltar per separat. Cada un d’ells ens ha gravat un breu missatge per poder emetre al final del “Posa’t les piles” de Ràdio Mollet:

Veu 1: https://bloc.emfo.com/wp-content/uploads/2022/09/Missatge-Miriam_def.m4a

Veu 2: https://bloc.emfo.com/wp-content/uploads/2022/09/Missatge-Judith.ogg

Veu 3: https://bloc.emfo.com/wp-content/uploads/2022/09/Veu_Alex.ogg

Veu 4: https://bloc.emfo.com/wp-content/uploads/2022/09/Audio-CIntia.ogg

Si has arribat fins aquí, tenim un extra per a tu!

Les VEUS d’EMFO revisant els textos i preparant-se per gravar les falques:

Moltes gràcies de nou a tots pel vostre interès! I felicitats de nou a la Judith, la Cintia, la Miriami l’Àlex!

POST anterior: Estem cercant la veu d’EMFO. Vols ser tu?


There is no ads to display, Please add some