EMFO TALENT // Formació sobre ciberseguretat

FORMACIÓ ONLINE. “CIBERSEGURETAT. Fem entre tots un entorn de treball més segur”

Qui no s’ha deixat alguna vegada el portàtil o l’ordinador desbloquejat quan marxa a fer la pausa? Saps què fer davant d’un correu on et demanen dades personals urgents? Sols deixar post-its enganxats a la teva taula amb contrasenyes o dades personals d’usuaris…? Les accions que fem en el dia a dia, poden afectar al nostre entorn de treball. Per aquest motiu, en aquesta formació, es donaran consells i s’explicaran casos de bones pràctiques per tenir-ne cura i entre tots garantir un entorn de treball més cibersegur.

CONTINGUTS:

•Què és la ciberseguretat i quins són els riscos?

•Els atacs més freqüents (top hits!)

•Repàs dels actius digitals a EMFO

• Tips per un entorn de treball més segur

•Revisió d’un cas real a EMFO

•FAQ’s

FORMADOR I COL.LABORADOR:

Àlex Llamas, equip EMFO. I comptarem amb la col.laboració i participació de Pol Sanmartí, equip EMFO

DATES, HORARIS I GRUPS*

GRUP 1: Dimarts 18 d’octubre de 9.30 a 10.30h

GRUP 2: Dimarts 25 d’octubre de 9.30 a 10.30h

Consulta els grups aquí.

*De forma excepcional, es realitzarà la formació a les 9.30h del matí per adaptar-nos a l’horari dels ponents i a la seva planificació. Som conscients que és una hora amb alta assistència de clients als diferents centres d’EMFO, i la prioritat serà la seva atenció. Per això, la sessió serà gravada i compartida a l’Emfobloc per tal que les accions de ciberseguretat es puguin consultar sempre que es necessitin.

PEL DIA DE LA FORMACIÓ.

  • Connecteu-vos a l’enllaç de Google Meet que trobareu a la convocatòria del Calendar
  • Porteu els micròfons amb auriculars amb el micròfon desactivat. Només caldrà activar el so en cas que es demani la vostra intervenció per donar resposta a dubtes plantejats per correu.

DURANT LA FORMACIÓ.

En cas de tenir dubtes sobre el que s’està exposant, enieu un missatge al Google Meets. Com que la sessió durarà com a màxim 1 hora, els dubtes que no s’hagin pogut resoldre en directe, es respondran a posteriori.

I DESPRÉS DE LA FORMACIÓ?

Per posar en pràctica els consells exposats durant la formació, us compartirem un repte a l’Emfobloc. Ja us aviarem!

I si teniu dubtes sobre els temes tractats durant la formació, envieu-los a l’Àlex, en còpia a en Pol i al vostre responsable, per tal resoldre’ls.

Per últim, un cop finalitzades les sessions, us enviarem una breu enquesta de valoració.

Us hi esperem!

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu (FSE) en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

Created with GIMP

There is no ads to display, Please add some