ENQUESTES ONLINE // Opinions dels clients d’EMFO

“Un usuari content és un client fidel. Però, com ho podem mesurar?” Aquesta pregunta ens la vam fer a finals del 2021; aquest novembre farà un any. Per poder donar-hi resposta vam realitzar durant 6 mesos una enquesta telefònica molt breu i diària a clients d’EMFO (ciutadania i empreses) que havien estat atesos presencialment en els diferents serveis. 

–> Aquí podeu recuperar els resultats de les més de 1.000 enquestes de satisfacció telefòniques realitzades fins el mes de juny als clients d’EMFO per trobar la resposta.

COMPARTINT ÉS QUAN MILLOREM I APRENEM

Fins ara, us havíem compartit les valoracions més repetides i les dades quantitatives totals relacionades amb les enquestes. Però us hem de dir que també tenim un munt d’opinions i valoracions de clients que han dedicat el seu temps a respondre l’enquesta.

Saber què valoren de cada un de nosaltres i dels nostres companys ens ajuda a aprendre i a millorar l’atenció i el servei que oferim dia a dia. I evidentment, no falten valoracions molt positives per a tot l’equip d’EMFO! També us les anirem compartim 😉 En general, un servei sempre excel·lent i per això us felicitem de nou!

Ara sí, us compartim en un WordCloud les paraules més repetides pels clients d’EMFO en les seves valoracions:

I a continuació, us avancem 4 valoracions que ens han enviat. Son més explicatives i ens aporten més informació. I estigeu atents, perquè cada setmana us anirem compartint una selecció d’aquestes valoracions per aprendre, però també per saber si ho estem fent bé! :

“Escoltar als usuaris i posar en valor la seva opinió és posar-los al centre de les nostres accions. Un usuari content és un client fidel.”

Equip d’EMFO

PD: I la setmana que ve, noves valoracions!


There is no ads to display, Please add some