Taller inicial d’aplicacions mòbils al Mollet Hub

Aquest taller està obert a persones de totes les edats de Mollet que vulguin aprendre a fer anar les aplicacions del seu telèfon mòbil. Places limitades.

Des de l’espai Mollet Hub de l’Ajuntament de Mollet del Vallès s’ha organitzat un taller presencial amb l’objectiu de reduir la bretxa digital de la ciutadania de Mollet. Està obert a totes les edats. Cal confirmar assistència al Mollet Hub; les places son limitades per una millor atenció personalitzada. Inscripcions aquí.

Aquesta sessió pràctica està prevista pel dilluns 20 de febrer d’11 a 12h al Mollet Hub (Av. Jaume I, 32 de Mollet del Vallès). Per poder treure el màxim profit de la sessió, cada participant caldrà que porti el seu telèfon mòbil.

L’objectiu del taller és aprendre com funciona el propi telèfon mòbil i també descobrir aplicacions que poden ser útils per al nostre dia a dia. Els continguts de la sessió s’adaptaran a les necessitats dels participants al curs. Per això, se’ls trucarà abans de l’activitat per saber què necessiten per adaptar-ho al màxim als assistents.

Es poden inscriure al Mollet Hub (Av. Jaume I, 32 de Mollet), trucant al 935705160 o enviant un correu a info@mollethub.cat o per internet a https://bit.ly/BretxaDigital_022023  


There is no ads to display, Please add some