EMFO || Accions previstes a 3 mesos vista

Us compartim un document que recull les accions previstes pel proper trimestre en els diferents centres d’EMFO. Així ens ajudarà a reforçar la transversalitat entre els serveis. En cas que en trobeu a faltar alguna, envieu-me un correu a info@emfo.cat i ho afegiré:

Recordar-vos que:

  • A la pàgina web del Mollet Hub, hi trobareu totes les formacions presencials i online previstes pel proper trimestre. El canal de Youtube del Mollet Hub és ‘MolletHub TV‘.
  • I aquí trobareu els enllaços per descarregar l’APP d’EMFO.

Per últim, recordar-vos que és molt important que introduïu totes les accions individuals que realitzeu amb la ciutadania, les empreses i les persones emprenedores a l‘aplicatiu SPIN. Tota aquesta informació ens ajuda a tenir l’historial de la persona actualitzat per poder oferir un tracte personalitzat i de proximitat. I a més, facilita l’extracció d’indicadors per cada un dels programes.

Respecte el tracte personalitzat, justament en l’últim programa de ràdio dedicat al networking, les dues emprenedores van destacar l’atenció rebuda per part de l’equip del Mollet Hub. I si heu escoltat els programes anteriors, veureu que és una valoració molt positiva que es repeteix en totes les valoracions.

Endavant equip!


There is no ads to display, Please add some