IMPORTANT! Es necessita alumnat per FOAP

Tot i que s’hagin iniciat els cursos, cal cobrir vacants, sobretot del curs Activitats de Venda, Gestió de Trucades de teleassistència i Organització i gestió de magatzem. Consulta tots els cursos aquí.

Aquí us adjunto la informació del curs d’Activitats de Venda. I a la web d’EMFO, podeu trobar la informació dels cursos iniciats i previstos. Aquí us adjunto la informació del curs que ens ha compartit l’Esther:

‘Des de FORMA tenim previst iniciar el dia el CP d’Activitats de Venda, però ens calen més persones interessades per poder-lo iniciar.

El Certificat de Professionalitat d’Activitats de Venda capacita per treballar a:

– Petits o grans comerços fent la comercialització de productes i serveis

– PIMES i empreses industrials en el departament comercial

– El departament d’atenció al client/consumidor/usuari d’organismes i empreses.

Els continguts son:

– Operacions de venda i Venda online

– Aprovisionament i emmagatzematge

– Animació del punt de venda
– Operacions de caixa

– Tècniques d’informació i atenció al client/consumidor/usuari
– Anglès professional per a activitats comercials. 

L’inici està previst pel dia 25 d’abril, i es pot fer tot el CP o es pot fer algun mòdul. Les ofertes de feina en el sector Comercial son elevades i la formació en aquest àmbit permet millorar l’ocupabilitat de les persones que vulguin treballar en aquest sector.

Fa un parell de setmanes, l’Esther Alcaraz de l’equip d’EMFO, ens va explicar a Ràdio Mollet en què consistia la FOAP i va anunciar quins son els cursos tenien places lliures: Activitats de venda, Gestió de trucades de teleassistència i Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials. També cal cobrir vacants com la d’Organització i gestió de magatzem. Escolta el programa sencer aquí.


There is no ads to display, Please add some