Speed Dating Professional

Els dies 5 i 6 de juny tindrà lloc l’Speed Dating Professional organitzat per l’equip d’EMFO. Tindrà lloc al Mollet Hub.

▶️En que consisteix un Speed Dating Professional?

Un Speed Dating Professional és un esdeveniment en el qual les empreses tenen l’oportunitat de conèixer a diverses persones en un curt període de temps amb l’objectiu d’establir contactes professionals. 

🕛Els participants tenen al voltant de cinc minuts per a parlar amb cada empresa presentar la seva candidatura i recollir la informació de l’empresa passant desprès a la següent trobada.

▶️Quin es l’objectiu?

L’objectiu d’un Speed Dating Professional és permetre que les persones participants coneguin a diverses empreses en poc temps, la qual cosa els permet ampliar la seva xarxa de contactes professionals i fer connexions útils en la seva carrera. Al final de l’esdeveniment, les empreses poden indicar als organitzadors les persones amb les quals desitgen establir contacte per a continuar la conversa i establir possibles oportunitats de col·laboració.

▶️Quins perfils professionals participaran?

  • Auxiliar administratiu/ves – Administratiu/ves    
  • Neteja
  • Sociosanitari
  • Carretoners- Mossos de magatzem
  • Manteniment

Preparació prèvia dels candidats

Durant aquesta setmana, l’equip de Mollet Orienta ha organitzat diferents tallers grupals per preparar la seva candidatura per l’speed dating.

👍 Aquesta activitat ha estat possible gràcies al treball transversal entre els equips de Mollet Orienta, Mollet Forma i Mollet Hub. Us en mantenim informats!


There is no ads to display, Please add some