EMFO || Documents normatius

Les polítiques d’igualtat d’oportunitats entre dones i homes han estat una prioritat des de fa anys en el marc dels programes d’ocupació i formació desenvolupats per EMFO. Des del primer dia, a EMFO creiem que per avançar cap a una societat igualitària, no només cal promoure la igualtat de cara a la ciutadania sinó també a nivell intern, a partir de l’anàlisis de la situació de la pròpia entitat municipal a nivell d’igualtat i aportant mesures de millora per continuar evolucionant com a empresa.

Per seguir evolucionant en aquesta matèria, durant el 2021 es va realitzar un diagnòstic de situació tant qualitatiu com quantitatiu amb la finalitat d’identificar potencials àrees en les quals posar focus. Aquestes mesures es van plasmar, fa més d’un any, en el primer Pla d’Igualtat d’EMFO, que estarà vigent fins a 2026.

Alhora, i amb el mateix objectiu final d’aconseguir una societat igualitària i on totes les persones tinguin el mateix dret a ser tractades amb dignitat i respecte, EMFO va aprovar, aquest passat mes de gener, un Protocol contra l’assetjament sexual i per raó de sexe o orientació sexual, que pretén establir el procediment que cal seguir per a prevenir i identificar situacions d’assetjament sexual i per raó de sexe o orientació sexual i actuar-hi, a més de la consecució d’un pla d’acció amb l’objecte d’erradicar la situació. 

Ambdós documents són plenament accessibles per a tot l’equip d’EMFO. Aquests els trobareu a l’enllaç Documents normatius d’aquest EMFOBLOC.


There is no ads to display, Please add some