SPIN || Vista prèvia dels documents sense descarregar-los 🕵️‍♀️

A partir d’ara, els documents es poden previsualitzar sense descarregar-los. Només cal posar-se a sobre. Us enviem la informació que ens han enviat des de SPIN Vilanova:

Quins documents es poden previsualitzar?

Qualsevol document de persona, empresa, oferta, projecte, acció, etc. es pot previsualitzar. Només cal que et situïs a sobre de la icona de descàrrega sense fer clic al ratolí.

Ràpid i pràctic

Has de consultar els currículums d’una oferta? Utilitza la vista prèvia així:

Accedeixes a l’oferta, et situes a sobre de la icona del sobre i, quan es mostra el llistat de currículums, posa’t a sobre del que vols previsualitzar.

Potser has de consultar el document d’una persona? Accedeix a la seva fitxa, pestanya Documents, i situat a sobre de la icona amb la carpeta o el núvol.

Vist aquest parell d’exemples, a qualsevol lloc on pugueu descarregar un document, tindreu disponible la vista prèvia o previsualització del document.

I funciona amb tots els tipus de documents?

No, malauradament hi haurà documents que no es podran previsualitzar. Això estarà condicionat pel seu format.

Igualment, les imatges, els PDF i els documents de Word, que són els documents més habituals, es poden previsualitzar sense problemes.

MÉS INFORMACIÓ

Què et sembla aquesta nova funcionalitat? La trobes interessant? O no creus que aporti res? Si ens vols fer comentaris, endavant!


There is no ads to display, Please add some