REPTE 1 || Entorn de treball més saludable

‘Pel 2024, com a repte d’empresa, volem construir un entorn de treball més saludable. La concentració en les tasques diàries i el grau d’implicació, tal i com expressa el text que us comparteixo al final del comunicat, son essencials.  

Per això, a partir de l’1 de gener de 2024, no es podrà fer ús del mòbil personal durant la jornada laboral, només es podrà fer ús dels mòbils d’empresa. Cal reduir les distraccions, les interrupcions i els sorolls d’ambient per aconseguir-ho. 

A EMFO disposem de diferents mòbils d’empresa que estan a l’abast de tot l’equip per poder trucar a empreses, usuaris, atendre el WhatsApp… Si en les tasques diàries o puntuals necessiteu utilitzar el mòbil….comuniqueu-ho a la vostra responsable per cercar una solució tècnica.   

Com que durant la jornada laboral només es podrà fer ús dels mòbils d’empresa, en cas d’urgències familiars, de l’escola, …  faciliteu-los el telèfon d’EMFO 935705160 o el WhatsApp 679333158. Tenim una centraleta molt eficient que us pot transmetre el missatge o la trucada ràpidament.’    

Us compartim el text que exposa com aconseguir un entorn de treball més saludable, amb la implicació de tots: 

Tots som EMFO, i tots junts la millorarem dia a dia.


There is no ads to display, Please add some