REPTE 2|| Cap a una professionalització de la centraleta d’EMFO

El dilluns 15 de gener, 📞la centraleta i el WhatsApp d’EMFO es gestionaran des de Comunicació, juntament amb totes les altres eines de contacte i de comunicació d’EMFO amb la ciutadania: xarxes socials, correu electrònic, aplicació mòbil, formularis webs, … 

Què volem aconseguir i com ho farem? 

La centraleta és una de les portes principals de contacte que té la ciutadania amb EMFO. ➡️ Volem donar resposta a la majoria de demandes i necessitats des de la primera trucada. Ser encara més àgils i eficients.

❗ També reactivarem les extensions individuals de telèfon, per facilitar que els usuaris i les empreses contactin directament amb el seu tècnic de referència de l’equip d’EMFO, reduint així les derivacions i donant resposta més ràpida a la seva demanda. 👉 Reviseu l’extensió que apareix al vostre peu de mail i informeu a tots els vostres usuaris que us poden trucar directament a la vostra extensió. 

📲 En segon lloc, volem potenciar l’ús del WhatsApp per donar una resposta encara més ràpida i àgil a les demandes que ens arribin a través d’aquesta eina. Igual que amb la centraleta, ens marquem com a objectius donar resposta des del primer missatge i incrementar el seu ús. 👉 Aquí també us donem suport en la seva difusió: 679333158.

Qui donarà cobertura al servei?

Com a responsable de Comunicació entomo aquest repte amb respecte i humilitat però també amb empenta, motivació i decisió. Però no ho faré sola, sinó que l’equip de Comunicació creix i incorpora una persona de l’equip d’EMFO que té l’expertesa, el coneixement i les competències essencials per assolir aquest repte. La Conchi, a qui tots coneixeu, és qui s’incorpora a l’equip de Comunicació com a referent de la centraleta i del WhatsApp. Benvinguda a l’equip!👏

👥  Entre la Conchi i jo ens hem combinat les tardes per donar el màxim de cobertura al servei. I en moments puntuals del dia, ens donaran suport la Mercè Latre, la Hakima i la Raquel, per garantir la cobertura de la centraleta i del WhatsApp durant tota la jornada, de 8.30 a 20h. 

🔗Als enllaços de l’Emfobloc publicarem els horaris d’atenció de la centraleta, tal i com s’ha fet fins ara.  📊 I també és on us anirem compartint indicadors per fer-vos partíceps de com evoluciona el repte.

🙌🙌 Per últim, però no menys important, vull agrair la implicació i compromís a l’Esther Ramos i a tot el seu equip, que fins a data d’avui han estat a primera línia atenent la centraleta d’EMFO amb responsabilitat, implicació i compromís. Moltes gràcies a tots!

És un gran repte, i dia a dia anirem veient com avancem per anar aplicant les millores necessàries. Però amb l’equip que ho entomem i amb el suport de tots vosaltres, segur que ho aconseguirem! 

Som-hi!


There is no ads to display, Please add some