Ràdio Mollet || Què oferim des d’EMFO al barri de Plana Lledó? Coneix Treball als barris!

Aquesta setmana, la Sonia de l’equip d’EMFO ens ha explicat en què consisteix el programa Treball als barris, qui hi pot participar, i les properes formacions previstes per a la millora de l’ocupabilitat dels seus participants. Si no coneixes el projecte o les accions que s’estan desenvolupant al barri de Plana Lledó, en 10 minuts t’ho explica d’una forma molt planera. També hi han col·laborat la Rafika i en Hassan, per valorar el servei rebut però també l’impacte en la seva recerca de feina.

Accedeix aquí al programa “Enfoca’t” de Ràdio Mollet

Aquest espai de difusió i de visibilització dels serveis d’EMFO a través dels micròfons de Ràdio Mollet, no seria possible sense la vostra implicació i esforç setmanal. Moltes gràcies per la vostra col.laboració!

Aquestes accions estan subvencionades pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: projecte Treball als barris. I cofinançades pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Ministerio de Trabajo y Economía Social-Servicio Público de Empleo Estatal.


There is no ads to display, Please add some