Com van les noves armilles? Consells de manteniment, cremalleres, …i molt més!

Des d’aquest dilluns, tot l’equip d’EMFO ja teniu la nova armilla. Què us ha semblat? Us hi sentiu identificats? … Alguns ens heu compartit que és més lleugera i no es nota que la portes, és més moderna i esportiva, … D’altres heu comentat que us agrada el disseny, i que tots els centres d’EMFO anem identificats iguals. Volem conèixer la vostra opinió. Igual que la demanem al ciutadà cada dia, també ens interessa la vostra 😉 Podeu escriure a comentaris del post o bé enviar un correu a info@emfomollet.cat

INSTRUCCIONS DE RENTADA

Pel correcte manteniment i neteja de la nova armilla, és important rentar-la màxim a 30 graus i no utilitzar suavitzant. Igual que la roba esportiva, si hi posem suavitzant, es trenquen les fibres. Per tant, només sabó. I no la poseu a l’assecadora perquè el teixit es cremaria; és sintètic!

LA CREMALLERA US QUEDA ENCALLADA?

Quan ens vam emprovar les armilles de mostra a finals del 2023, vam detectar que la cremallera quedava encallada. Vam parlar amb Inverse, l’empresa que les ha produït, i ens han resolt l’enigma: si quan pugueu la cremallera, la llengüeta queda xafada, no la podreu fer pujar ni baixar. És un sistema de seguretat. Cal que la tornem a aixecar, posant-la perpendicular al teixit o al nostre cos per entendre’ns, i la podrem tornar a fer moure amunt i avall. És un sistema de seguretat pels esportistes; per tal que no s’obri la cremallera si fa molt vent per exemple. Sobretot, no la forceu, aixequeu-la i la podreu moure de nou.

QUAN HEM DE PORTAR L’ARMILLA?

Com a recordatori del què comentem a les acollides, comentar-vos que l’armilla és una eina de treball més que ens identifica com a membres de l’equip d’EMFO. El seu ús facilita que els usuaris ens vegin fàcilment. I a més, és una eina de comunicació externa, sobretot quan ens desplacem d’un centre a l’altre, visitem empreses o nous negocis…

Aquest identificador cal portar-lo durant tota la jornada laboral. Però a l’hora d’esmorzar o dinar no cal que la porteu. Com tampoc cal que la porteu posada si assistiu a formacions, visiteu empreses… de fora de l’àrea d’influència d’EMFO (Mollet i el Baix Vallès). Per exemple: no caldria portar-la a la formació del Punt Òmnia si es fa a Barcelona; ni si teniu una reunió a la Diputació de Barcelona, entre altres.

TENIU ALTRES DUBTES?

Ens els podeu compartir a comentaris, així tothom podrà veure la resposta. I si algú té el mateix dubte, quedarà resolt.


There is no ads to display, Please add some