APP EMFO || Ja podeu descarregar la nova versió de l’aplicació per a mòbils d’EMFO!

Us avancem en primícia que des d’avui, ja us podeu descarregar la nova versió de l’App d’EMFO. És molt més àgil, pràctica i intuïtiva que la versió anterior. I aquesta sí que permet descarregar el Currículum, i fins i tot compartir-lo per WhatsApp. Us avancem algunes de les funcionalitats, però us animem que la descarregueu i la proveu per saber com funciona, i saber tot el que ofereix de nou. Esperem el vostre feedback! I com sempre, si detecteu noves necessitats o funcionalitats, no dubteu a compartir-me-les per poder pensar en noves millores pel 2025 si s’escau 😉

La nova versió es presentarà el mes de març juntament amb la memòria d’EMFO 2023. Així, aconseguirem més difusió d’aquesta i arribarem a més usuaris. Però ja que la tenim a punt, us l’avancem per testejar-la, però també, per informar els usuaris que poden actualitzar l’actual o que es poden descarregar la nova.

La nova versió de l’APP d’EMFO la podeu descarregar a l’App Store (mòbils Apple) o al Play Store (mòbils Android).

Un cop presentada farem difusió dels enllaços directes per poder-la descarregar. I ja us prepararé codis QR per facilitar enllaç als usuaris. Aquests son els enllaços:

Moltes gràcies per la vostra col·laboració i per tenir sempre ‘les antenes posades’ amb aquest tema.


There is no ads to display, Please add some