L’equip d’EMFO participa a l’FP Challenge de Mollet de la mà del Mollet Hub!

Aquesta setmana, la Lourdes de l’equip d’EMFO, va assistir a l’FP Challenge organitzat al Mercat Vell de Mollet en representació de l’equip d’EMFO. Aquest esdeveniment s’ha organitzat per primera vegada a Mollet del Vallès i hi han participat 5 instituts de la comarca del Vallès Oriental. Poder participar en un espai innovador i amb joves era una oportunitat per donar a conèixer el Mollet Hub i despertar l’espurna emprenedora.

La Lourdes va aprofitar la sessió per presentar el Mollet Hub, la importància de passar d’una idea a una realitat, va exposar l’eina Model Canvas – una eina essencial que ajuda a ordenar els projectes- i va desgranar quines són les habilitats d’una persona emprenedora. 

L’emprenedoria no té una edat establerta. El camí per emprendre necessita la il·lusió i la motivació, perquè és un camí ple d’obstacles, però també de reptes i oportunitats. Les propostes que havien presentat poden passar a una realitat si continuen endavant!

Aquesta acció s’emmarca dintre del pla de treball de l’AODL de ‘Dinamització d’Activitats Empresarials, dins de l’objectiu ‘Vull Emprendre, com ho faig? que pretén difondre i posar la llavor entre el jovent sobre les oportunitats i beneficis de l’emprenedoria.

Difondre i posar la llavor entre el jovent sobre les oportunitats i beneficis de l’emprenedoria


There is no ads to display, Please add some