Ràdio Mollet || La connexió de la formació amb el món empresarial (FOAP)

L’Esther Alcaraz de l’equip d’EMFO, aquesta setmana ha explicat a l’espai ‘Enfoca’t’ de Ràdio Mollet, per què és important la connexió de les formacions que oferim des d’EMFO amb el món empresarial. També l’han acompanyat la Manuela, alumna del CP de sociosanitari, que està a punt de realitzar pràctiques reals en una empresa, i la Rosa Prat, directora de la Residència La Immaculada de Mollet, i l’Anna Duran, psicòloga del centre. Escolta el programa sencer aquí.

Tal i com ens explica l’Esther d’una forma molt planera: ‘És necessari que durant la formació, els alumnes tinguin contacte amb les empreses del sector. És una forma de tenir l’experiència de conèixer les empreses per dins, perdre la por, i veure com es treballa. Així, quan fan les pràctiques, no tenen tanta angoixa’.

Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya –SOC- amb fons rebuts del Ministeri d’Educació i Formació Professional

Aquest espai de difusió i de visibilització dels serveis d’EMFO a través dels micròfons de Ràdio Mollet, no seria possible sense la vostra implicació i esforç setmanal. Moltes gràcies per la vostra col.laboració!


There is no ads to display, Please add some