Ràdio Mollet || Com fomentem la cultura emprenedora a les escoles?

Els representants de 3 cooperatives escolars de dues escoles de Mollet, Anselm Clavé i Escola Montseny, creades en el marc del projecte ‘Cultura emprenedora a les escoles’, juntament amb l’Esther de Frutos de l’equip d’EMFO, han explicat en què consisteix el programa CUEME a Ràdio Mollet. També han valorat com estan vivint l’experiència de crear una cooperativa, i han avançat que ja estan preparant els productes per vendre a la Fira de les cooperatives prevista pel 21 de maig.

Per 12è d’any consecutiu, l’Ajuntament de Mollet del Vallès continua fomentant la transmissió dels valors de l’emprenedoria als alumnes de les escoles de Mollet de 5è de primària, a través d’EMFO i de l’Institut Municipal d’Educació. El projecte Cultura emprenedora a l’escola (CUEME) està impulsat per la Diputació de Barcelona i Aprendre a emprendre.

Aquest espai de difusió i de visibilització dels serveis d’EMFO a través dels micròfons de Ràdio Mollet, no seria possible sense la vostra implicació i esforç setmanal. Moltes gràcies per la vostra col.laboració!


There is no ads to display, Please add some