Manuals resposta automàtica i redireccionament

En pocs dies, alguns de vosaltres ja començareu vacances ✈️ i és important poder garantir l’atenció a la ciutadania i a les empreses durant aquest període. 

✅ L’objectiu és aconseguir que l’atenció a l’usuari segueixi sent ràpida, eficient, professional i propera.

Com ho aconseguirem❓ 

Actualment, quan ens truquen, si no estem disponibles o tenim dia festiu, es deriva la trucada al company del programa, així garantim l’atenció independentment de la nostra disponibilitat. Durant el vostre període de vacances, traslladem aquest model d’atenció a la gestió dels correus d’empresa. Per posar un exemple: si una empresa envia una consulta sobre el 30 Plus al correu a la Paula i està de vacances, en Fernando serà qui la respondrà. O si s’ha acordat que es redirecciona el correu al responsable, serà ell qui el respondrà.

Us hem preparat 3 breus manuals:

1. Com crear resposta automàtica (1_Manual RESPOSTA)Aquest ja el podeu configurar a partir d’avui per tenir-ho preparat.Com que és probable que ho tingueu configurat amb les dates i els missatges del 2023, és important que reviseu tant les dates com els missatges.   🌟NOTA: no creeu missatges de Fora de l’oficina, llegiu bé els manuals. Si teniu algun dubte, truqueu-me perquè pot ser que sigui compartit. I si cal, enviarem aclariments 

2. Els missatges que cal posar a la resposta automàtica (2_missatge)Aquí és important que poseu el missatge corresponent al vostre centre de treball; no missatges personals de fora de l’oficina. Reviseu que no tingueu missatges d’anys anteriors.
   🌟NOTA: L’equip d’Orienta i de Forma que el mes d’agost aneu al Hub –> activeu la resposta automàtica el dia que inicieu vacances, no abans. 

3. Com redireccionar el correu (3_Manual REDIRECCIONAR) Aquest pas l’heu d’iniciar abans de començar vacances, ja que si redireccioneu el correu a un company o responsable, cal que us ho validi.   🌟NOTA: Si ja l’heu redireccionat altres vegades, comproveu el correu a on el teniu redireccionat ja que ara tenim @emfomollet.cat i no @emfo.cat , o per si heu canviat de parella de redireccionament.

    ❗ Sobretot, si teniu qualsevol dubte sobre aquest procediment, traslladeu-nos-el el més aviat possible per poder-lo respondre abans no inicieu el període de vacances. 

    Gràcies per la vostra col·laboració,


    There is no ads to display, Please add some