ENQUESTES 4// Noves dades actualitzades de les enquestes als usuaris d’EMFO!

Des del 17 de març hem continuat picant pedra…i hem persistit en voler conèixer què és el que més valora el ciutadà del servei rebut a EMFO per millorar-lo dia a dia. I al final del post…us espera una novetat i una recomanació que va enviar una alumna de FOAP!

Ara fa poc més d’un mes us vam compartir els últims resultats de les enquestes telefòniques. Aquesta vegada, hem inclòs les enquestes del peu de mail i les enviades a través d’SPIN.

I US FELICITEM DE NOU PERQUÈ SEGUIM CAMINANT JUNTS!

Per què? PRIMER, perquè em arribat a la xifra de les 1.049 enquestes realitzades (a 04/05/2022). N’hem sumat 501 més des del 17 de març. En total, s’han realitzat 904 trucades telefòniques (Gràcies Sonia per la perseverança i a l’Ana pel seu suport!); a les enquestes online que envia SPIN (112); i a l’enquesta del peu de mail on hem anat sumant respostes (33).

I SEGON, perquè els resultats recollits entre finals de març i principis de maig, es mantenen o fins i tot milloren:

8 de cada 10 usuaris han valorat el servei rebut per part de l’equip d’EMFO com a excel.lent! És a dir, ens han valorat amb un 9 o un 10!

I el 99,4% dels enquestats recomanarien el serveiUn total de 6 ciutadans han decidit no recomanar el servei perquè no han obtingut el que cercaven (trobar una feina, entrar en un curs, fer un currículum més visual, preparar-se per cercar feina…). A tots 6 se’ls ha contactat des del servei corresponent per conèixer la seva demanda i tenir en compte la seva proposta de millora, en cas que n’hagin aportat.

En la següent imatge podeu veure els resultats compartits de forma més ràpida i visual.

NOVETATS!

A vegades, les valoracions dels serveis també ens arriben sense buscar-les. Com a mostra, un botó: una alumna de Mollet Forma va enviar un correu d’agraïment i de recomanació a l’equip de formació. I avui el compartim amb vosaltres :

“Ja tinc el certificat de professionalitat del SOC. (…)
Igualment volia agrair la meva experiència tornant a ser alumna, ja que he estat molt contenta amb el tracte i la professionalitat de tots el profes, sens dubte tornaria a fer-ho encara que ha sigut una etapa d’esforç combinant estudi, feina, nens… Però ha valgut la pena.
Moltes gràcies per tot, recomano EMFO 100%!!”
M.C. B. ex-alumna del curs d’Activitats administratives en relació al client

I en segon lloc, recordem que a EMFO tenim dos pilars principals a qui hem d’atendre en el dia a dia: el ciutadà i les empreses. Per això, com a novetat, en el proper post, també us compartirem els resultats de les enquestes que ens responen les empreses.