RÀDIO MOLLET || Serveis de recerca de feina…novetat!

Aquesta setmana hem preparat un programa del ‘Posa’t les piles’ diferent… L’hem dedicat a les accions que oferim a EMFO enfocades a la recerca de feina.

Per una banda, la Montse de l’equip d’EMFO ens ha explicat en què consisteix l”Espai de recerca de feina’ a Ràdio Mollet, un espai on donen suport i eines a la ciutadania en recerca activa de feina.

…I per altra banda, a la segona part del programa, també hi ha col·laborat la Selene per explicar-nos una NOVETAT!!! Des d’EMFO estem organitzant una acció on es posaran en contacte empreses que estan cercant treballadors de perfils professionals concrets amb ciutadans que busquen feina d’aquests sectors. Ens ha presentat l’speed dating d’EMFO! En breu us en compartirem més informació, tant per si teniu possibles candidats a participar-hi com per explicar-vos l’exemple de transversalitat.

L’Ana Maria, com a usuària d’EMFO, ha valorat la seva participació a l’Espai de recerca de feina i l’acompanyament rebut en aquest servei. D’una forma molt planera explica la seva experiència.

Sé que em repeteixo però aquest espai de difusió i de visibilització dels serveis d’EMFO a través dels micròfons de Ràdio Mollet, no seria possible sense la vostra implicació i esforç setmanal. Moltes gràcies per la vostra col·laboració!


There is no ads to display, Please add some