CUEME || Nova edició de la fira de les cooperatives escolars

El proper dimarts 30 de maig,  275 alumnes de 5è de primària participaran a la Fira de Cooperatives Escolars que té lloc a la cantonada entre les rambles Pompeu Fabra i Balmes. Durant la fira, els escolars posen a la venda els productes creats per les seves cooperatives.

Per 11è any consecutiu, l’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través de l’Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l’Ocupació (EMFO) i de l’Institut Municipal d’Educació (IME), segueix fomentant la transmissió dels valors de l’emprenedoria a l’alumnat de la ciutat a través dels programes Cultura Emprenedora a l’Escola i Aprendre a Emprendre amb els que es pretén fomentar la transmissió dels valors de l’emprenedoria als alumnes de les escoles de Mollet del Vallès.

Aquest any, a la Fira hi participaran 7 centres educatius de Mollet, un més que en la edició anterior: Col·legi Lestonnac, Escola Montseny, Agrupació Escolar Anselm Clavé, Escola del Bosc, Escola Sant Gervasi, Centre d’Estudis Mollet i Escola Federico García Lorca. En total, s’han creat 9 cooperatives escolars.

El programa Cultura Emprenedora a l’Escola està impulsat per la Diputació de Barcelona i Aprendre a Emprendre per l’Ajuntament de Mollet, amb la col·laboració d’un conjunt d’ens locals i centres educatius.

Quan finalitzi el procés es decidirà a quina ONG o entitat amb fins socials es destinen els diners recaptats.


There is no ads to display, Please add some