Vols felicitar Ràdio Mollet pels seus 43 anys? Envia’ns un àudio!

El 22 de gener, Ràdio Mollet va celebrar els 43 anys. I com que el proper 13 de febrer és el Dia Mundial de la Ràdio ho volen celebrar amb tots els seus col·laboradors. Us compartim la proposta que ens han fet arribar per si hi voleu participar:

‘El pròxim, 13 de febrer és el Dia Mundial de la Ràdio i que enguany el tema central d’aquesta celebració és el centenari d’aquest mitjà de comunicació.

Com cada any Ràdio Mollet se suma a aquesta commemoració i enguany hem pensat que en 15 segons ens pugueu/-explicar la vostra relació amb la Ràdio.

A tall d’exemple, la cantant que ens va acompanyar ahir (22/01/2024) va dir més o menys això: “nosaltres a casa cada matí mentre esmorzem encenem la Ràdio. És un gest quotidià que forma part dels nostres rituals” . Així ens podeu explicar quan escolteu la ràdio, què us aporta la ràdio, quin és el vostre programa preferit…etc. Això si, de forma molt breu, recordeu màxim, 15 segons.

Amb tots els missatges rebuts en farem difusió a través de les xarxes (X i instagram) i  els àudios els emetrem el dia 13 de febrer, al llarg de tot el dia, a través del 96.3 FM.’

Si voleu participar d’aquesta iniciativa, només cal que em feu arribar un àudio a info@emfomollet.cat, al WhatsApp 683346402 (Bruna). La data límit de recepció de missatges és divendres 2 de febrer.

Va, animeu-vos! Esperem els vostres àudios!


There is no ads to display, Please add some